وبسایتی برای ثبت تمامی لینک مطالب شما در سایت ما
فاکتور های موثر در رتبه بندی سئو سایت و فروشگاه اینترنتی

فاکتورهای سئو
برای تعیین رتبه یک صفحه درنتایج جستجو بیش از 200 فاکتور مختلف توسط ربات های گوگل بررسی میشوند.
این فاکتورها را میتوان به پنج دسته اصلی تقسیم کرد:
1 سئو تکنیکال
2 استراتژی
3 محتوا
4 لینک سازی
5 آنالیز و برنامه ریزی
سئو تکنیکال (سئو داخلی)
به جرات میتوان گفت که مهمترین و تاثیر گذارترین فاکتور برای موفقیت یک سایت توجه به استانداردهای سئو هنگام طراحی و کدنویسی آن است.
گوگل برای درک محتوای صفحه باید پیش از هر چیز به آنها دسترسی داشته باشد و این نحوه دسترسی وابستگی مستقیم به ساختار سایت شما و نحوه کدنویسی آن خواهد داشت.
مواردی شامل رعایت استانداردهای HTML هنگام کدنویسی، بهینه سازی سایت برای موبایل، افزایش سرعت صفحات، نشانه گذاری استاندارد (Schema و … ) را میتوان از مهمترین فاکتورهای سئو تکنیکال دانست.
استراتژی
برای شروع کار خود نیازمند یک استراتژی مشخص و دقیق خواهیم بود. استراتژی ما در سئو بر اساس شناخت ما از مخاطب و تحلیل رقبا شکل میگیرد.
بر اساس موضوعات هدف خود و ادبیات کاربران عبارات کلیدی ارزشمند را شناسایی میکنیم و با توجه به وضعیت رقبای خود و نقاط ضعف و قوت آنها یک برنامه ی اجرایی برای هدف گذاری و تولید محتوا در نظر میگیریم.
تولید محتوا
نگارش محتوا علاوه بر توجه به مخاطب نیازمند شناخت دقیق از الگوریتم های گوگل برای بررسی و درک آن است. سایت های بسیاری وجود دارند که صفحات آنها مملو از محتوای غنی و ارزشمند است ولی به دلیل عدم شناخت از این الگوریتم ها موفقیتی در سئو کسب نمیکنند.
رعایت استانداردهای نگارشی، توجه به مفهوم کلیدی به جای کلمه کلیدی، استفاده از عبارات هم خانواده و توصیفی، استفاده صحیح از تگهای هدینگ و پاسخگویی به سوالات کاربران از مواردی هستند که هنگام تهیه محتوا باید به آن توجه کنیم.
لینک سازی
در بسیاری از پروژههای سئو میزان رقابت بالا نیست و تولید محتوا ارزشمند برای رسیدن به رتبه یک گوگل کفایت میکند.
اگر این نکات توسط همه رعایت شد کدام یک مستحق جایگاه بهتر است؟
لینک سازی به دو بخش اصلی داخلی و خارجی تقسیم میشود. لینک سازی داخلی موجب میشود که گوگل درک درستی از ساختار سایت و ارتباط موضوعی صفحات داشته باشد و لینک سازی خارجی ارزش و اعتبار هر صفحه در فضای اینترنت را مشخص میکند.
آنالیز و برنامه ریزی
در این مرحله تلاش میکنیم تا نتایج بدست آمده از 4 مرحله قبلی را تحلیل کرده و با استفاده از اطلاعات آماری که از گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس جمع آوری میکنیم استراتژیهای خود را بهینه کنیم. آنالیز و برنامه ریزی مرز جدایی میان دانش و دانایی است، در این مرحله تجربه به کمک دانش آمده و چشم اندازهای جدیدی را پیش روی ما ایجاد میکند. اطلاعاتی که از آنالیز فعالیتهای خود به دست می آوریم به ما کمک میکند که این فرآیند را از ابتدا بازبینی کرده و هدف گذاریهای خود را اصلاح کنیم.